Visie

Lijkt het jou ook zo geweldig om piano te kunnen spelen?

Die lekkere deuntjes of dat prachtige klassieke stuk uit een piano te kunnen toveren?

In mijn ruim 25 jaar ervaring als piano docent heb ik ervaren dat wie echt wil en moeite doet kan leren om piano te spelen. Sommigen worden echte professionele musici, die via conservatorium het podium opgaan. Anderen kunnen heerlijk voor zichzelf of hun vrienden en familie een deuntje spelen.

In mijn aanpak zoek ik steeds naar waar jij als leerling bent en wat je ambitie is. Ik sluit zo goed mogelijk aan bij jouw wensen en mogelijkheden, maar probeer je wel te stimuleren om net een stapje verder te gaan. Als er belemmeringen zijn, zoek ik samen met jou naar oplossingen. Ik maak gebruik van de diverse lesmethodes die ik in de loop van mijn leven heb aangeleerd, maar ga hier flexibel mee om. Jij als leerling staat centraal, niet de methodiek.

Dit maakt het lesgeven ook na 25 jaar nog steeds uitdagend en boeiend. Die ene leerling, die van zijn ouders op pianoles moest en nu toch stralend meedoet aan de uitvoering op zijn school is voor mij de beloning van mijn werk.

Dat onzekere meisje, dat nu veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen, mede dankzij de pianoles, geeft mij heel veel voldoening.

Wil je klassiek, jazz of pop? Ben je 6, 14 of 67?
Kom het gewoon eens proberen, ervaar het zelf!

Bel, e-mail of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een proefles!

Pauline van Waesberghe

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer